Zdrowe I Pyszne: Burgery Z Tuńczykiem Dijon

Zdrowe i pyszne: burgery z tuńczykiem Dijon mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 97 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 170 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka płatków pieprzu, bułka tarta, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zdrowe I Pyszne: Hamburgery Z Kurczakiem Pekan Bulgur, Zdrowe I Pyszne: Ser Pleśniowy Portobello Mushroom Burgers, oraz Herby Burgery z tuńczykiem z Wasabi (niskotłuszczowe i zdrowe).
Instrukcje
W misce do mieszania, połączyć tuńczyka, jajko, scallion, czerwona papryka, bułka tarta, musztarda, płatki czerwonej papryki, sól, i pieprz. Kształt do 3/4-cala grube paszteciki.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu. Delikatnie umieścić paszteciki na patelni. Gotować, aż pierwsza strona jest rumiane, 4 do 6 protokół. Flip paszteciki bardzo ostrożnie i gotować, aż druga strona jest rumiane, dodatkowe 4 do 6 protokół.
Podawać na pieczywie pełnoziarnistym z pomidorem i sałatą.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.