Zbierz gruszkę chrupiącą z kandyzowanym imbirem może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 377 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz zmielony cynamon, staromodny owies, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Harvest Pear Crisp, Babeczki Kukurydziane Z Gruszką I Kandyzowanym Imbirem, oraz Gruszka i imbir chrupiące dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Trzepaczka pierwsze 4 składniki inmedium bowl.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Dodać masło. Pracując szybko masło nie zmiękcza, wcierać z końcówkami, aż utworzą się wilgotne grudki. Stirin owies, migdały i imbir. Chill whilepreparing filling. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień naprzód. Przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Masło
Imbir
Owies Zwyczajny
Sucha Przyprawa Rub
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Whiskfirst 4 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodać gruszki; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
4
Przenieść do 13 x 9 x 2-calowy Owalny bakingdish.
5
Posypać polewą mieszaniną gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
6
Piec, aż polewa jest chrupiące i goldenbrown i soki są bulgotanie, o 50minutes.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Podawać na ciepło.
8
W porcji: 301,3 kcal kalorii, 35,2% kalorii z tłuszczu