Załadowane Puree Ziemniaczane

Załadowane Puree Ziemniaczane
Załadowane puree ziemniaczane zajmuje około 1 godziny od początku do końca. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 980 kalorii , 44 g białka i 60 g tłuszczu każda. Za 2,6 dolara za porcję ten przepis pokrywa 34% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia . Jest dostarczany przez Foodnetwork. 5 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup ziemniaki z Idaho, masło, bekon i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Świetnie sprawdza się jako niedroga przystawka. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 74% , to danie jest całkiem dobre. Załadowane puree ziemniaczane , załadowane puree ziemniaczane i załadowane puree ziemniaczane są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Odetnij wierzchołki 2 główek czosnku. Zawiń w folię i piecz przez 30 minut. Gdy ostygnie, usuń miąższ z główek czosnku i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
W dużym garnku gotuj ziemniaki w wystarczającej ilości osolonej wody, aby były przykryte, przez 10 do 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Odcedź i wróć do garnka. Ubijaj mikserem elektrycznym, aż będzie gładka; dodając sól do smaku, pieprz, masło, czosnek i śmietanę. Za pomocą szpatułki wymieszaj ser i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Jeśli to konieczne, dodaj więcej soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6
Natychmiast podawaj.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn