Załadowane Nachos
Załadowane Nachos może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 170 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jeśli masz śmietanę, zieloną cebulę, ser Monterey jack i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Załadowane Nachos, załadowane nachos, oraz Załadowane Nachos.
Instrukcje
Połączyć refried fasoli, 2 łyżki kolendry i 2 łyżki zielonej cebuli w rondlu 1-quart. Gotować na małym ogniu 4 protokół lub do dokładnie ogrzane, mieszając od czasu do czasu.
Układamy chipsy na dużej patelni z galaretką. Dollop mieszanki fasoli na chipsy; top z serem.
Piec w 375 przez 4 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Wyjąć z piekarnika. Śmietanę zalać serem; posypać 2 łyżkami kolendry i 2 łyżkami zielonej cebuli.
W razie potrzeby udekoruj plasterkami papryki jalapeo.
Podawać natychmiast z salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir]()
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.