Zawijane Indyki z Sosem Musztardowo-Klonowym
Zawijane Indyki z Sosem Musztardowo-Klonowym mogą być właśnie tym daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,82 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 15 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 278 kalorii . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga syropu klonowego, musztardy, majonezu i delikatesowego indyka. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje niezbyt niesamowitą ocenę Spoonacular wynoszącą 35% . Podobne przepisy obejmują Łosoś Glazurowany Klonem i Musztardą , Pieczone Jabłko i Galette Z Orzechami Butternut Z Glazurą Musztardowo-Klonową i Azjatyckie Zawijane Indyki Z Sałatą Z Sosem Do Maczania .
Instrukcje
W dużej patelni zagotuj 3 szklanki wody.
Dodaj szparagi; przykryj i gotuj przez 2–4 minuty.
Odcedź szparagi i natychmiast włóż je do lodowatej wody.
Wymieszaj musztardę, majonez i syrop; posmaruj każdą tortillę.
Ułóż warstwę indyka, awokado, bekonu, sałaty i szparagów.
Zwiń i zabezpiecz wykałaczkami.