Zapiekany Tuńczyk z krwisto-pomarańczową glazurą kopru włoskiego i smażony rukolą
Zapiekany Tuńczyk z krwisto-pomarańczową glazurą kopru włoskiego i smażony rukolą rzeżuchą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz ocet sherry, sól i pieprz, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Zapiekany tuńczyk i rukola z cebulowo-imbirowym smakiem, Sałatka z kopru włoskiego, krwistej pomarańczy i rukoli, oraz Zapiekany Tuńczyk z winegretem pomarańczowym.
Instrukcje
1
Umieść małą patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj nasiona kopru włoskiego i tosty przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Umieścić zarówno soki i nasiona kopru włoskiego w średnim rondlu i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć z ognia i ubić musztardą i miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Rozgrzać patelnię saute lub patelnię grillową na dużym ogniu. Doprawić filety z obu stron solą i pieprzem, a po 1 stronie każdego kawałka ryby posmarować polewą. Gotować glazury stronie w dół, aż złoty kolor, o 2 protokół. Obróć, posmaruj większą ilością glazury i kontynuuj gotowanie przez 1 do 2 minut, aby uzyskać średnio Rzadki doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
W średniej misce wymieszać sherry, olej, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.