Zapiekanki z dyni z kremem imbirowym

Zapiekanki z dyni z kremem imbirowym
Zapiekanka z dyni z kremem imbirowym wymaga ok. 54 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 54. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin pie spice, philadelphia cream cheese, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. z łyżką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Zapiekanki z dyni z kremem imbirowym, Placki Z Dyni I Twarogiem, oraz Placki dyniowe z kremem Bourbon.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Pierwsze 7 składników ubić mikserem do wymieszania. Miarka do 32 kopce, 3 cale od siebie, na blasze spryskane sprayem do gotowania, przy użyciu około 2 łyżki. dla każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Piec 12 do 14 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić na blasze 2 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
5
Beat twarożek, krem prawoślazu, imbir i cynamon w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Trzepać zimnym batem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Rozprowadzić 3 Łyżki. na płaską stronę 1 ciasta; wierzch z drugim ciastem, płaska strona w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Zwijaj krawędź w posypce. Powtórz z pozostałymi ciastami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W54 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia0
Magazyn