Zapiekanki z dyni z kremem imbirowym
Zapiekanka z dyni z kremem imbirowym wymaga ok. 54 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 54. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin pie spice, philadelphia cream cheese, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. z łyżką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Zapiekanki z dyni z kremem imbirowym, Placki Z Dyni I Twarogiem, oraz Placki dyniowe z kremem Bourbon.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Pierwsze 7 składników ubić mikserem do wymieszania. Miarka do 32 kopce, 3 cale od siebie, na blasze spryskane sprayem do gotowania, przy użyciu około 2 łyżki. dla każdego.
Piec 12 do 14 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić na blasze 2 min.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Beat twarożek, krem prawoślazu, imbir i cynamon w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Rozprowadzić 3 Łyżki. na płaską stronę 1 ciasta; wierzch z drugim ciastem, płaska strona w dół.
Zwijaj krawędź w posypce. Powtórz z pozostałymi ciastami. Przechowywać w lodówce.