Zapiekanka Z Zieloną Fasolą

Zapiekanka Z Zieloną Fasolą
Stovetop Green Bean Casserole to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz pod ręką kostki lodu, grzyby, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zapiekanka Z Zieloną Fasolą, Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na zieloną fasolkę: Przynieś 6 litrów wody do wrzenia w dużym garnku. Gdy woda się zagotuje, dodaj sól do wody, a następnie dodaj zieloną fasolkę. Gotować przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Przygotuj lodową kąpiel: napełnij dużą miskę do połowy kostkami lodu i dodaj trochę zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Umieść durszlak prosto wewnątrz łaźni lodowej. Durszlak powstrzyma cię od wybierania fasoli spośród kostek lodu w łaźni lodowej. Po ugotowaniu fasoli wyjmij je z gorącej wody za pomocą sitka i przenieś do durszlaka wewnątrz łaźni lodowej. Użyj łyżki, aby obracać fasolę w łaźni lodowej, aby natychmiast ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Odcedzić i odstawić.
6
Na bazie grzybów: w 10-calowej patelni żeliwnej roztopić masło i dodać grzyby. Doprawić solą, do smaku, dodać cayenne i musztardę. Wymieszać, aby wymieszać i gotować, aż grzyby wydzielają większość swojego płynu, 5 do 8 minut. Używając trzepaczki, dodaj czosnek i mąkę do grzybów. Gdy cała mąka zostanie dodana, dodaj wywar z kurczaka. Przynieś na wolnym ogniu. Smak przypraw. Śmietanę i śmietanę wymieszać i gotować na wolnym ogniu. Kontynuuj gotowanie na małym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1
Na średnią patelnię wlać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Ciepło do 350 stopni F.
3
W średniej misce, połączyć mąkę i cayenne. Wrzucić rundy szalotki w mące i strząsnąć nadmiar wstrząsając rundy w sitku po ich mąki. Przetestuj olej, upuszczając w 1 plaster szalotki. Powinien zacząć bąbelkować i smażyć stopniowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Przygotuj blachę do pieczenia wyposażoną w ręcznik kuchenny. Wrzuć niewielką porcję szalotki do oleju i delikatnie obracaj olejem podczas smażenia. To pomoże im smażyć bardziej równomiernie ze wszystkich stron. Gdy są jasne do średnio brązowego, wyjąć je z rowkiem łyżką i położyć je na ręczniku kuchennym do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Posypać odrobiną soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Aby zebrać: wymieszać fasolkę szparagową i niektóre szalotki do grzybów. Dusić na piecu, na małym ogniu, aż zielona fasola stanie się miękka po przekłuciu końcówką noża, 10 do 15 protokół. Gotowy do podania, top z wszystkich pozostałych szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W53 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn