Zapiekanka Z Zieloną Fasolą

Zapiekanka Z Zieloną Fasolą
Stovetop Green Bean Casserole to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz pod ręką kostki lodu, grzyby, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zapiekanka Z Zieloną Fasolą, Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na zieloną fasolkę: Przynieś 6 litrów wody do wrzenia w dużym garnku. Gdy woda się zagotuje, dodaj sól do wody, a następnie dodaj zieloną fasolkę. Gotować przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Przygotuj lodową kąpiel: napełnij dużą miskę do połowy kostkami lodu i dodaj trochę zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Umieść durszlak prosto wewnątrz łaźni lodowej. Durszlak powstrzyma cię od wybierania fasoli spośród kostek lodu w łaźni lodowej. Po ugotowaniu fasoli wyjmij je z gorącej wody za pomocą sitka i przenieś do durszlaka wewnątrz łaźni lodowej. Użyj łyżki, aby obracać fasolę w łaźni lodowej, aby natychmiast ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Odcedzić i odstawić.
6
Na bazie grzybów: w 10-calowej patelni żeliwnej roztopić masło i dodać grzyby. Doprawić solą, do smaku, dodać cayenne i musztardę. Wymieszać, aby wymieszać i gotować, aż grzyby wydzielają większość swojego płynu, 5 do 8 minut. Używając trzepaczki, dodaj czosnek i mąkę do grzybów. Gdy cała mąka zostanie dodana, dodaj wywar z kurczaka. Przynieś na wolnym ogniu. Smak przypraw. Śmietanę i śmietanę wymieszać i gotować na wolnym ogniu. Kontynuuj gotowanie na małym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
1
Na średnią patelnię wlać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Ciepło do 350 stopni F.
3
W średniej misce, połączyć mąkę i cayenne. Wrzucić rundy szalotki w mące i strząsnąć nadmiar wstrząsając rundy w sitku po ich mąki. Przetestuj olej, upuszczając w 1 plaster szalotki. Powinien zacząć bąbelkować i smażyć stopniowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przygotuj blachę do pieczenia wyposażoną w ręcznik kuchenny. Wrzuć niewielką porcję szalotki do oleju i delikatnie obracaj olejem podczas smażenia. To pomoże im smażyć bardziej równomiernie ze wszystkich stron. Gdy są jasne do średnio brązowego, wyjąć je z rowkiem łyżką i położyć je na ręczniku kuchennym do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Posypać odrobiną soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Aby zebrać: wymieszać fasolkę szparagową i niektóre szalotki do grzybów. Dusić na piecu, na małym ogniu, aż zielona fasola stanie się miękka po przekłuciu końcówką noża, 10 do 15 protokół. Gotowy do podania, top z wszystkich pozostałych szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W53 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn