Zapiekanka Z Zieloną Fasolką I
Zapiekanka z zielonej fasoli I jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 176 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Sprawdza się jako dość tania przystawka do Święto Dziękczynienia. Mieszanka skondensowanego kremu zupy grzybowej, sól i pieprz, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przepis ten zachwycił 268 osób. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka z zielonej fasoli IV.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średnim naczyniu żaroodpornym wymieszać fasolkę szparagową, mleko, śmietanę z zupy grzybowej i 1/2 puszki cebuli.
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż do ogrzania i bąbelkami.
Posypać pozostałą cebulę na wierzchu i powrócić do piekarnika na 5 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.