Zapiekanka z zielonej fasoli z pieczarkami Madery

Zapiekanka z zielonej fasoli z pieczarkami Madery
Zapiekanka z zielonej fasoli z pieczarkami Madery może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Jeśli masz tymianek, oliwę z oliwek, smażoną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Zapiekanka z zielonej fasoli z pieczarkami Madery, Zapiekanka z zielonej fasoli z pieczarkami, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli Faszerowane Pieczarki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Fasolę włożyć do dużego rondla z wrzącą wodą; gotować 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Fasolę umieścić w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj cebulę i tymianek na patelnię; smażyć 4 minut lub aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać grzyby; smażyć 10 minut lub aż płyn prawie wyparuje, często mieszając. Wymieszać w winie, soli i pieprzu; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje. Wymieszać z mąką; gotować 1 minutę, ciągle mieszając. Stopniowo mieszać w bulionie z kurczaka; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do zgęstnienia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
GrzybyGrzyby
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
WinoWino
9
Dodać mieszaninę grzybów do zielonej fasoli; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
GrzybyGrzyby
10
Umieść mieszaninę fasoli w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia 2-quart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
11
W małej misce połącz smażoną cebulę i starty ser. Top green Bean mieszaninę równomiernie z mieszanki smażonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona CebulaSmażona Cebula
SerSer
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Piec w 425 przez 17 minut lub do góry jest lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn