Zapiekanka z wołowiną i kluskami ziemniaczanymi
Zapiekanka z wołowiną i pierogami ziemniaczanymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 327 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz wodę, cebulę, klasykę warzyw kremową zupę grzybową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Z Kluskami Ziemniaczanymi, Zapiekanka Z Kluskami, oraz Zapiekanka z kurczakiem i kluskami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w 12-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula, grzyby i sól na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowy.
Podczas gotowania wołowiny, w rondlu 2-quart, podgrzać wodę i masło do wrzenia; usunąć z ognia. Wymieszaj suche ziemniaki i kwaśną śmietanę.
Odstawić na 1 minutę, następnie energicznie mieszać, aż będzie gładka. Wymieszać w 2/3 szklanki Bisquick mix, szczypiorek i jajko.
Odsączyć mieszankę wołową. Wymieszać 3 łyżki Bisquick wymieszać do zupy. Wymieszać mieszaninę zupy, brokuły i ketchup do mieszaniny wołowiny.
Podgrzać do wrzenia. Gotować odkryte 1 minutę.
Wlać do zapiekanki 3-ćwiartkowej. Miarka do pierogów ziemniaczanych wokół krawędzi zapiekanki.
Piec 25-30 minut lub do momentu, gdy pierogi będą jasnozłotawe.