Zapiekanka z tostami francuskimi z syropem z Marmolady
Zapiekanka z tostami francuskimi z syropem Marmoladowym to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin pie spice, mleko, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Tostowa Z Marmoladą, Overnight Marmalade French Toast Zapiekanka, oraz Mus jabłkowy zapiekanka z tostami francuskimi {Overnight} z syropem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dwie patelnie do pieczenia 9x13 cali sprayem do gotowania.
Kawałki tostów francuskich umieścić równomiernie na dnie przygotowanych patelni; odstawić.
W średniej misce, ubij razem jajka, mleko, 1 szklanka syropu klonowego, i przyprawa pumpkin pie aż dobrze połączone.
Wlać równomiernie na plastry tostów francuskich na każdej patelni. Przykryć folią; odstawić na 1 godzinę, od czasu do czasu przesuwając francuskie tosty w dół do mieszanki.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wyjmij folię i umieść patelnie w piekarniku.
Piec około 1 godziny lub do złotego koloru.
W małym rondlu, podgrzać Pozostałe 1 szklanka syropu klonowego, Marmolada, i plasterki banana na średnim ogniu, aż do ogrzania.
Podawać na ciepło na tostach francuskich.