Zapiekanka z szynką i pasztetem szwajcarskim

Zapiekanka z szynką i pasztetem szwajcarskim
Zapiekanka z szynką i serem szwajcarskim wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 597 kalorii , 27 g białka i 44 g tłuszczu . Za 1,84 dolara za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako niedrogie danie główne na zimę . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szynki, cebuli, sera szwajcarskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on sponsorowany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 43% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Wypróbuj przepisy na Panini z szynką i serem szwajcarskim, pieczarkami i jarmużem , Grillowaną kanapkę z szynką i serem szwajcarskim oraz Zapiekanka hamburgerowa z pieczarkami i serem szwajcarskim, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200°C (400°F). Spryskaj sprayem do pieczenia formę o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Boczek rozłóż na patelni i smaż na średnio-wysokim ogniu, aż będzie chrupiący i równomiernie zrumieniony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Odcedź, pokrusz i odstaw.
4
Wymieszaj boczek, szynkę, ser szwajcarski, ser cheddar i cebulę w naczyniu do pieczenia. W misce wymieszaj jajka, mieszankę do pieczenia, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Wlać składniki do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Piecz przez 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż wierzch będzie złocistobrązowy, a nóż włożony w środek naczynia będzie suchy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn