Zapiekanka z szynką i kaszą
Zapiekanka z szynką i kaszą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 15 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sos worcestershire, szynka o niskiej zawartości soli, margaryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa.
Instrukcje
Połączyć 4 szklanki wody i soli w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać kaszę; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż kasza zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Dodać szynkę, margaryna, i sos Worcestershire; mieszać, aż margaryna topi. Stopniowo dodawać substytut jajka, dobrze mieszając.
Łyżka kaszy mieszaninę do 11 - x 7-x 1 1/2-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut.
Piec 5 dodatkowych minut lub aż ser topi.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.