Zapiekanka Z Rzepy
Zapiekanka z rzepy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajko, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zapiekanka Z Jabłkowej Rzepy, Serowa Zapiekanka Z Rzepy, oraz Rzepa Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rzepy umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 15 minut lub do miękkości i odcedzić.
Przełożyć rzep do miski i zacieru.
Dodać jajko, cukier, masło i sól.
Przenieść do nasmarowanego 1-qt. naczynie do pieczenia; posypać cynamonem. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż termometr wskaże 160°.