Zapiekanka Z Placka Kukurydzianego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanki z plackiem kukurydzianym. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis służy 9. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę muffinek kukurydzianych, blokuj ser śmietankowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka Kukurydziana Bezglutenowa, Crazy Good Corn Fritter, oraz Overnight Apple Fritter French Toast Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce, mieszając trzepaczką, aż będą gładkie. Wymieszać cebulę, paprykę, kukurydzę pełnoziarnistą i kukurydzę w stylu śmietany; dobrze wymieszać.
Dodać Muffin mix i czarny pieprz, mieszając, aż dobrze połączone.
Wlać do naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 50 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.