Zapiekanka z pieczarkami, pasternakiem, ziemniakami i szpinakiem
Pieczone pieczarki, Pasternak, ziemniaki i szpinak zapiekanka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 653 kalorie, 21g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.32 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pieprz, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Zapiekanka jajeczna z ziemniakami, pieczarkami i szpinakiem, Zupa pasternakowo-czosnkowa z pieczarkami, oraz Sałatka Ze Szpinakiem Pieczonym Pasternakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Włożyć ziemniaki i pasternak do dużego garnka i zalać wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia, na średnim ogniu. Sól wody i gotować warzywa do miękkości, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pasternak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Odcedzić i zwrócić je do gorącego garnka. Zetrzeć na 3 do 4 łyżek cebuli, następnie dodać szpinak, masło, połowę mleka i całą śmietanę. Doprawić solą, pieprzem i odrobiną świeżo startej gałki muszkatołowej do smaku. Rozgnieść mieszaninę razem i smak, aby dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Dodać dodatkowy plusk mleka, jeśli ziemniaki są zbyt ciasne. Schłodzić do temperatury pokojowej, następnie wymieszać jajka i przenieść mieszaninę do zapiekanki. Przykryć serem i posypać papryką. Ochłodzić i ochłodzić na posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Sos żurawinowy, Do Podania
(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
W średnim naczyniu do pieczenia wrzucić grzyby z czosnkiem, tymiankiem i oliwą z oliwek. Pieczemy do zmroku i miękkości, około 30 minut. Wymieszać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół