Zapiekanka Z Mielonej Wołowiny

Zapiekanka Z Mielonej Wołowiny
Zapiekanka z mielonej wołowiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 34g białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, marchewkę, krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Zapiekanka z mielonej wołowiny babci, Zapiekanka Z Makaronem Z Mielonej Wołowiny, oraz Zapiekanka z mielonej wołowiny z serem i makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę, sól, i czarny pieprz na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę, zielona papryka, marchew, i czosnek do mielonej wołowiny; gotować i mieszać, aż cebula jest lekko rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wymieszać pomidory, sos pomidorowy, grzyby, brązowy cukier, i sos Worcestershire do mielonej mieszanki wołowo-warzywnej; doprawić solą i czarnym pieprzem. Gotować na niskim poziomie, aż ciecz jest zmniejszona i smaki mają mieszane, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron muszka w wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez jeszcze firmy do ukąszenia, o 12 protokół; odcedzić i przenieść makaron do naczynia zapiekanki 9x13-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarfalleFarfalle
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Łyżka śmietany zupy grzybowej nad makaronem muszkatołowym; wierzch z mieloną mieszanką wołowo-pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
FarfalleFarfalle
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
7
Na wierzch posypać serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka bulgotnie i ser cheddar topi się, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn