Zapiekanka Z Mielonej Wołowiny
Zapiekanka z mielonej wołowiny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 599 kalorii, 34g białka, oraz 31 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, marchewkę, krem z zupy grzybowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 57%. Spróbuj Zapiekanka z mielonej wołowiny babci, Zapiekanka Z Makaronem Z Mielonej Wołowiny, oraz Zapiekanka z mielonej wołowiny z serem i makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę, sól, i czarny pieprz na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Dodaj cebulę, zielona papryka, marchew, i czosnek do mielonej wołowiny; gotować i mieszać, aż cebula jest lekko rumiane, o 15 protokół.
Wymieszać pomidory, sos pomidorowy, grzyby, brązowy cukier, i sos Worcestershire do mielonej mieszanki wołowo-warzywnej; doprawić solą i czarnym pieprzem. Gotować na niskim poziomie, aż ciecz jest zmniejszona i smaki mają mieszane, o 45 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron muszka w wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez jeszcze firmy do ukąszenia, o 12 protokół; odcedzić i przenieść makaron do naczynia zapiekanki 9x13-cala.
Łyżka śmietany zupy grzybowej nad makaronem muszkatołowym; wierzch z mieloną mieszanką wołowo-pomidorową.
Na wierzch posypać serem Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka bulgotnie i ser cheddar topi się, około 45 minut.