Zapiekanka z makaronem wołowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz kukurydzę, makaron jajeczny, skondensowaną zupę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zapiekanka z wołowiną i makaronem, Zapiekanka Z Makaronem Wołowym, oraz Zapiekanka Z Makaronem Z Mielonej Wołowiny.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, gotować wołowinę, cebula i zielony pieprz na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy i warzywa są miękkie;odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj kolejne dziewięć składników. Wymieszać z makaronem i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Przenieś do nasmarowanego 13-calowego. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
5
Piec, odsłonięty, w 350° przez 45 minut lub do ogrzania.