Need a przystawka bezglutenowa? Zapiekanka kukurydziana może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 278 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kremowanej kukurydzy, smażona cebula, kukurydza z kernel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zapiekanka Z Kukurydzy, Zapiekanka Z Kukurydzy, oraz Jiffy Zapiekanka Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia 8x8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Podsmażyć cebulę, aż będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
4
W dużej misce połączyć masło i ser śmietankowy. Wymieszać w całej kukurydzy kernel, śmietana kukurydza, papryka chile, i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Z Całego Jądra
Papryka Chili
Serek śmietankowy
Kukurydza Kremowana
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać do przygotowanego naczynia.
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Wyjąć z piekarnika i wymieszać z połową podsmażonej cebuli; na wierzch posypać pozostałą cebulę.