Zapiekanka z kiełbasą i dzikim ryżem
Zapiekanka z kiełbasą i dzikim ryżem jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 50 minut. Jeśli masz łyżeczkę. przetarł szałwia, cebula, pekan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Zapiekanka z kiełbasą i dzikim ryżem, Zapiekanka z dzikim ryżem i kiełbasą, oraz Zapiekanka Z Dzikim Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepła 1/2 Puchar posiekanych orzechów pekan w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 5 minut lub do tosty.
Usuń tosty pekan z patelni.
Brązowy kiełbasa w tej samej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 10 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Usuń kiełbasę z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; rezerwy kapiele na patelni.
Masło rozpuścić w gorących kroplach na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler, i podsmażyć 10 do 15 minut lub aż seler będzie miękki.
Usuń 1 opakowanie przyprawy z mieszanek ryżu; rezerwy do innego użycia.
Połącz kiełbasę, mieszankę warzywną, pozostały pakiet przypraw, ryż i następne 3 składniki w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali. Mieszać w bulionie z kurczaka, aż dobrze wymieszane.
Piec, przykryty, w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub do momentu prawie wchłonięcia płynu.
Na wierzch posypać posiekanymi orzechami pekan.