Zapiekanka z groszkiem Mamuśki
Need a danie główne bezglutenowe? Mama ' s Black-Eyed Pea zapiekanka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 729 kalorii, 38g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.78 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz black-Eyed peas, cebula w proszku, pieprz cayenne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka Z Groszku Czarnooka, Zapiekanka Tex Mex Black Eyed Pea, oraz Zapiekanka Z Groszku Czarnooka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowy mielonej wołowiny w dużej patelni.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i dodać cebulę, czosnek, jalapeno i esencji. Gotować mieszaninę przez 3 do 5 minut lub aż cebula zmięknie.
Dodać groszek, pomidory, zupę grzybową, rosół i sos enchilada.
Dodać kilka kresek ostrego sosu. Gotować na wolnym ogniu, o 10 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozerwać tortille na duże kawałki. Spód dużego naczynia żaroodpornego posmaruj masłem, a następnie ułóż spód rozdartymi kawałkami tortilli. Łyżkę zmielonej mieszanki wołowiny na cienką warstwę, a następnie dodać warstwę sera.
Dodaj kolejną warstwę tortilli i powtórz z mieszaniną wołowiny, kończąc warstwą sera na wierzchu. Przykryj naczynie zapiekane folią, aby zapobiec przypaleniu sera i włóż do piekarnika. Gotować przez 35 do 45 minut.
Wyjąć z piekarnika, pokroić plastry około 2 przez 2 cale i służyć.
Dekoruj posiekaną zieloną cebulą.
Wszystkie składniki dokładnie połączyć.