Zapiekanka Z Farszem Warzywnym
Zapiekanka z farszem warzywnym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.8 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skondensowany krem z zupy selerowej, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Farsz Warzywny, Wypiek Farszu Warzywnego, oraz Warzywo & Farsz Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Odcedzić jedną puszkę zmieszanych warzyw i wlać obie puszki do naczynia żaroodpornego 2 quart (jeden z pokrywką, najlepiej).
Krem z zupy selerowej zalać warzywami (użyj tylko jednej puszki na bardziej suchą zapiekankę); delikatnie mieszaj, aż dobrze wymieszasz.
Podsmażoną cebulę na warzywach, a następnie farsz na cebuli.
Na farsz wlać roztopione masło; naczynie przykryć pokrywką lub folią aluminiową.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut. Schłodzić przez kilka minut przed podaniem.