Zapiekanka z dyni i orzechów pekan wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 345 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 60 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz majonez, cukier, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Spróbuj Klon Pecan Dyni, Pecan Nadziewane Dyni, oraz Piżmowo-Pekan Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Wymieszać dyni, cebula, majonez, ser Cheddar, cukier, i jajko w naczyniu zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Takie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
3
Połączyć okruchy krakersów, pekan, i nasiona słonecznika w misce; posypać mieszaniną squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Słonecznika
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Roztopione masło zalać polewą okruchową.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka będzie bulgotać i okruchy polewa jest rumiane, o 45 protokół.