Zapiekanka Z Dyni I

Zapiekanka Z Dyni I
Squash zapiekanka może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole przepis przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 165 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz squash crookneck, cebula, skondensowany krem z rosołu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Black Eyed Pea Baked Squash-jest to zapiekanka do squasha, Zapiekanka Z Dyni, oraz Zapiekanka Z Dyni.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść kabaczka i cebulę w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Przenieść squash, cebula, i pozostałą ciecz z rondla do naczynia 2 1/2 quart zapiekanka. Wymieszać z rosołem, kwaśną śmietaną i roztopionym masłem. Płyn z gotowanego squasha powinien wystarczyć, aby mieszanina była lekko zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CebulaCebula
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Posypać bułkę tartą na górze. Chleb wchłonie część płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
ChlebChleb
5
Piec, odkryte, przez 30 do 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż zbrązowieje i bąbelki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn