Zapiekanka z cukinii z serem Fontina
Zapiekanka z cukinii z serem Fontina może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 144 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowaną złotą zupę grzybową, cukinię, smażoną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Spróbuj Zapiekanka z cukinią i serem śmietankowym, Pomidor, cukinia i Fontina Frittata, oraz Bakłażan-cukinia lasagne z Fontiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 8x8 cali.
Ułóż plastry cukinii na dnie naczynia do pieczenia; rozłóż zupą grzybową. Top z serem fontina i posypać smażoną cebulą.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż zupa grzybowa będzie bąbelkowa i ser się roztopi, około 30 minut.