Zapiekanka Szpinakowo - Fasolowa
Zapiekanka szpinakowo - fasolowa to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 261 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz mleko, smażoną cebulę, szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka Zielona (Nie fasolowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmarować naczynie zapiekane.
W dużej misce wymieszać mleko, śmietanę i śmietanę z zupy grzybowej. Złożyć fasolkę szparagową i szpinak, i wymieszać w około połowie cebuli.
Wlać do naczynia żaroodpornego i top z pozostałą cebulą.
Piec Odkryte w nagrzanym piekarniku, aż bąbelkowo i rumiane na wierzchu, o 40 protokół.