Zapiekanka Spaghetti III

Zapiekanka Spaghetti III
Zapiekanka Spaghetti III może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Za 1,66 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 573 kalorie , 34 g białka i 15 g tłuszczu . Ten przepis służy 6 osobom. Ten przepis lubi 9 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Allrecipes wymaga cebuli, spaghetti, keczupu i mielonej wołowiny. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 69% , to danie jest dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także Zapiekanka z kurczakiem i brokułami III , Zapiekanka z makaronem z tuńczyka III i Zapiekanka Tater Tot III .

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotuj lekko osoloną wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Liści Mięty2 łyżki świeżo Zebranych Liści Mięty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoiki 7 Ball® Lub Kerr® Pint (16 Uncji) Z Pokrywkami I OpaskamiSłoiki 7 Ball® Lub Kerr® Pint (16 Uncji) Z Pokrywkami I Opaskami
2
Dodaj makaron i gotuj przez 8 do 10 minut lub do momentu, aż będzie al dente; opróżnij i zarezerwuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
4
Na dużej patelni podsmaż mieloną wołowinę, aż przestanie być różowa; odcedzić zachowując 1 łyżkę odcieku na patelni. Odłóż wołowinę na bok. Na patelni podsmaż cebulę, zieloną paprykę i czosnek, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1/2 Puszki Papryczki Chipotle W Sosie Adobe1/2 Puszki Papryczki Chipotle W Sosie Adobe
Ostry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 CalaOstry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 Cala
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Suchego Linguine, Ugotowanego I Odsączonego1 Funt Suchego Linguine, Ugotowanego I Odsączonego
5
Połącz rumianą wołowinę, ketchup, oregano, sól i pieprz z mieszanką cebuli; Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Całości Polędwiczki WieprzoweW Całości Polędwiczki Wieprzowe
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
3 Do 4 świeżych Liści Bazylii, Pokrojonych W Cienkie Plasterki3 Do 4 świeżych Liści Bazylii, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Ostry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 CalaOstry Ser Cheddar Pokrojony W Paski O Grubości 1 Cala
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 x 13 cali. Na wierzchu ułóż makaron, a następnie posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Pepperoni, Drobno Posiekane4 Uncje Pepperoni, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Udziec Jagnięcy Bez KościUdziec Jagnięcy Bez Kości
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Pepperoni, Drobno Posiekane4 Uncje Pepperoni, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn