Zapiekanka serowo-Hamburgerowa
Zapiekanka z serem i hamburgerami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cebulę, paprykę, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj 5 śniadań i zapiekanka z sufletem z szynki i sera, Make Ahead Hamburger Patties, oraz Makieta na Dzień Matki-zapiekanka z kiełbasą i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej patelni nonstick; gotować na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Dodać grzyby; gotować 5 minut lub do miękkości.
Dodać koncentrat pomidorowy i dalej 5 składników (koncentrat pomidorowy przez całe pomidory); dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut. Odstawić.
Mąkę umieścić w średnim rondlu. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Miejsce na średnim ogniu; gotować 10 minut lub aż gruby, stale mieszając. Wymieszać sery; gotować 3 minuty lub aż sery się stopią, stale mieszając. Rezerwa 1/2 szklanki sosu serowego.
Wlej pozostały sos serowy, mieszaninę wołowiny i makaron do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali i delikatnie wymieszaj.
Mżawka reserved sos serowy na mieszaninie makaronu. Przykryć i przechowywać w lodówce 24 godziny.
Piec w temperaturze 350, pod przykryciem, przez 1 godzinę i 10 minut lub do całkowitego ogrzania i zmięknięcia makaronu; w razie potrzeby posypać natką pietruszki.