Serowy pieczenie szynki i szparagów może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 93 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cebuli, pieprzu, sera cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Serowa Zapiekanka kalafiorowa niskowęglowodanowa z szynką, Serowe Szparagi I Szynka, oraz Serowa Zapiekanka Ze Szparagów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Wymieszać szynkę, cebulę, czerwoną paprykę i szparagi w przygotowanym naczyniu do pieczenia. W dużej misce, ubić razem jajka, mleko, mąka, parmezan, estragon, sól, i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Szparagi
Parmezan
Estragon
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Cebula
Jajko
Mleko
Sól
Szynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać mieszaninę szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka
4
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
5
Posypać serem Cheddar. Kontynuuj pieczenie 3 do 5 minut, lub aż ser się rozpuści.