Zapiekanka Na Słono Tater Tot
Zapiekanka na słono Tater Tot jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 304 kalorie, 26g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz krem z rosołu, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Boczek Cheeseburger Crock Pot Tater Tot Zapiekanka, Zapiekanka Na Słono Tater Tot, oraz Tater Tot Casserole (aka Tater Tot Hotdish) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spray 9x13 szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Rozprowadzić hamburgera na dnie patelni, przykrywając całe dno, delikatnie ubijając wołowinę.
Posypać pokrojoną w kostkę cebulę.
Warstwa mrożonych warzyw jako następna warstwa. Przykryć zupą, prosto z puszki, ostrożnie rozprowadzić łopatką, aby całkowicie przykryć.
Warstwa tater tots na wierzchu, pokrywając cały wierzch tots.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni) przez 1 godzinę lub do momentu, gdy hamburger zostanie gotowy. Sprawdź po 30 minutach; jeśli tots są zbyt brązowe, zmniejsz do 350 stopni F (190 stopni C).