Zapiekanka Mieszana Z Grzybami

Zapiekanka Mieszana Z Grzybami
Mieszana zapiekanka z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jajko, grzyby cremini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ryż Mieszany Z Grzybami, Tartaletki Z Grzybami Mieszanymi, oraz Mieszana Ragout Z Grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° i ułóż stojak na środku. Posmarować płytkie naczynie do pieczenia 2-quart z masłem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Umieścić porcinis w średniej żaroodpornej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zalej je wrzącą wodą i pozostaw grzyby, aż zmiękną, około 12 minut.W międzyczasie rozłóż kostki chleba w równej warstwie na blasze do pieczenia i piecz do jasnego złotego brązu, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Przełożyć do dużej miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozgrzać odmierzone masło i olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż masło się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać kurki i grzyby cremini i gotować, mieszając rzadko, aż grzyby uwolnią swój płyn i są złotobrązowe, o 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
7
Dodać szalotkę i tymianek, mieszać do połączenia i gotować przez 1 minutę. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść nawodniony porcinis na patelnię (należy uważać, aby nie zakłócić ziarnistego osadu na dnie miski) i odstawić płyn grzybowy na bok. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki zmiękną, o 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj wino, zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna patelni i gotować, aż wino prawie całkowicie odparuje, o 1 do 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.Zeskrobać mieszaninę grzybową do miski z kostkami chleba tostowego (zastrzegamy patelnię), dodać jajko i wymieszać, aby połączyć. Odmierz 1/2 szklanki zastrzeżonego płynu grzybowego, uważając, aby nie zawierać osadu, i wyrzuć pozostałą ciecz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Skrop odmierzoną ciecz do miski i wymieszaj, aby połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Mieszankę Grzybowo-chlebową przełożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia i rozłożyć na równą warstwę; odstawić.Powrót zarezerwowane patelni na średnim ogniu, dodać śmietanę, i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
11
Ubijając stale, dodaj ser 1 kawałek na raz, pozwalając każdemu kawałkowi stopić się przed dodaniem następnego. (Jeśli dodasz ser zbyt szybko lub przestaniesz ubijać, sos może się złamać. Jeśli nie złamie, posypać skrobi kukurydzianej 1/2 łyżeczki na raz i dodać więcej śmietany plusk na raz podczas ubijania, aż sos jest bulgotanie, kremowy, i gładkie ponownie.) Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
12
Na pieczarki i chleb równomiernie polać sosem serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
13
Piec, aż zbrązowieje i bulgotanie, o 15 do 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
14
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn