Zapiekanka Martha Stewart z kurczakiem i kapustą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanki z kurczakiem i kapustą Marthy Stewart. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1224 kalorii, 78g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać masło, parmezan, ricotta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron na jedną patelnię Marthy Stewart, Piernik Marthy Stewart, oraz Klopsiki Mini "martha Stewart" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia, następnie dodać makaron i gotować aż al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania makaronu przed odsączeniem, a następnie powrót makaron do garnka.
Tymczasem, roztopić masło w dużym (12-calowy) patelnia na średnim ogniu, aż piana ustąpi, następnie dodać cebulę i czosnek. Gotować, mieszając, od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka, 5-7 minut.
Dodać jarmuż, przykryć, i gotować, aż jarmuż jest prawie miękkie, o dziesięć minut więcej.
Przenieść mieszaninę do garnka z makaronem.
Wmieszaj ricottę, skórkę z cytryny, 1/2 szklanki parmezanu, wodę z makaronu oraz sól i pieprz do smaku. Dobrze wymieszać, następnie przenieść do naczynia do pieczenia 9 x 13" i top z pozostałym parmezanem.
Piec na złoty kolor, około 30 minut. Pozostawić do ostygnięcia 10 minut przed podaniem.