Zapiekanka Do Squasha
Slow-Cooker Squash zapiekanka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, papryka, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tamale zapiekanka w Slow Cooker-75 dni lata Slow Cooker s, Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), oraz 365 dni wolnego gotowania: do powolnej zapiekanki Enchilada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W dużej misce do mikrofali, squash mikrofalowy, cebula i 1 łyżka masła odkryte na wysokiej 10 minut lub do squash i cebula są miękkie.
W wolnej kuchence wymieszać mieszaninę squasha, 1 szklankę bułki tartej, 1/2 szklanki sera, śmietanę, sól czosnkową, pieprz i zupę. W małej misce, wymieszać pozostałe 1 szklanki bułki tartej, pozostałe 1/2 szklanki sera i roztopionego masła.
Posypać mieszaniną okruchów na squash.
Przykryć; gotować na małym ogniu 2 godziny. Odsłonić; wyjąć wkład z wolnej kuchenki.
Odstawić na 30 minut przed podaniem.
Posypać natką pietruszki.