Zapiekanka dla psa z makaronem i serem

Zapiekanka z makaronem i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 646 kalorii. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz mąkę uniwersalną, ostry cheddar, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Najlepszy wegański ser Mac n' , Wegański makaron z serem, oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Zagotuj duży garnek z wodą do makaronu. Słonej wody i pod gotować makaron, gotować około 7 minut, aż tuż pod al dente w doneness.
Rozgrzej brojlery i ustaw stojak 12 cali od ciepła.
Podczas gdy makaron działa, podgrzać dużą głęboką patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 obrót patelni, a następnie dodaj hot dogi i brązowy po obu stronach, łącznie 4 minuty.
Wyjąć psy z rowkiem łyżką do ręcznika papierowego wyłożone płyty.
Dodaj kolejną łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 1 obrót patelni i masło. Gdy masło topi się, cebulę gotujemy od 4 do 5 minut, następnie dodajemy mąkę i gotujemy jeszcze minutę.
Dodaj piwo i gotuj całkowicie, 1 minuta.
Ubić mleko i doprowadzić do bańki, następnie doprawić sos solą i pieprzem, wymieszać z musztardą i ketchupem. Obniżyć ogień i dodać 2 szklanki sera. Wymieszać do rozpuszczenia, 1 minuta. Dostosuj musztardę, ketchup, sól i pieprz do swojego smaku.
Makaron i hot dogi połączyć z sosem i równomiernie zalać, a następnie wlać do dużej zapiekanki i dopełnić pozostałym serem. Topić i brązowy ser pod brojlerem, 2 minuty.