Zapiekanka Cordon Bleu wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz skórkę, ser szwajcarski, szynkę o niskiej zawartości soli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Zapiekanka Cordon Bleu, Zapiekanka Cordon Bleu, oraz Cordon Bleu Casserole Supreme dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułóż kurczaka w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 x 2 cale pokrytym natryskiem do gotowania. Top kurczaka z szynką i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Cały Kurczak
Ser
Szynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2
Płaszcz patelni nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać grzyby; podsmażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
4
Połącz grzyby, zupę i sherry. Mieszanka łyżka na kurczaka. Top z mieszanką farszu; płaszcz dobrze sprayem do gotowania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.