Zapiekanka Ceviche na czarnym makaronie z salsą Kolendrową

Zapiekanka Ceviche na czarnym makaronie z salsą Kolendrową
Przepis przegrzebek Ceviche na Czarne ciasta makaronowe z Salsan kolendry jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś koszerną sól, cebulę, jalapeño chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasta krabowe z salsą Kolendrową, Przegrzebek Ceviche, oraz Przegrzebek Ceviche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz cebulę, soki, jalapeño i sól w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Gotować przegrzebki w 4 kwarty gotującej osolonej wody, mieszając od czasu do czasu, aż tylko gotowane przez (przegrzebki powinny być nieprzezroczyste z centrami lekko różowy), o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
WodaWoda
3
Przegrzebki odsączyć i delikatnie wymieszać z marynatą. Marynować przegrzebki, przykryte i schłodzone, 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
PrzegrzebkiPrzegrzebki
1
Gotować makaron w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż tylko gotowane przez, 1 do 2 protokół. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić makaron w durszlaku. Spłucz krótko pod zimną bieżącą wodą, aby zatrzymać gotowanie (nie schłodzić makaronu całkowicie) i dobrze spuść. Makaron wymieszać z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
2
Rozgrzać 1/4 cala oliwy z oliwek lub oleju roślinnego w 10-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie. Uformuj ciasto, upuszczając kilka nitek luźno pokruszonego makaronu na 1 łyżkę stołową, aby go napełnić i odwracając łyżkę stołową na olej, lekko spłaszczając ciasto, jeśli to konieczne. (Jeśli nitki w misce staną się zbyt lepkie do obsługi, wymieszaj trochę zarezerwowanej wody z makaronem, 1 łyżeczkę na raz. Potrzebujesz trochę skrobi z makaronu, aby trzymać ciasto razem, ale nie chcesz, aby nici stały się mokre.) Gotować ciasta, 4 na raz, aż ostre, 45 sekund do 1 minuty na stronę, i osuszyć na ręcznikach papierowych. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
WodaWoda
SkrobiaSkrobia
OliwkiOliwki
MakaronyMakarony
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Cebulę namoczyć w zimnej wodzie na 20 minut, następnie odcedzić i dobrze spłukać. Wymieszać razem cebulę, kolendrę, pomidory, pomidor, jalapeño, i sól i schłodzić, pokryte, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
KolendraKolendra
PomidorPomidor
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
1
Wyciąg przegrzebki z marynaty i umieścić 1 na wierzchu każdego ciasta makaronowego. Top z salsą i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
PrzegrzebkiPrzegrzebki
MakaronyMakarony
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1
* Makarony mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i przechowywane między arkuszami papieru woskowego w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Ceviche można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Salsa najlepiej zrobić nie więcej niż 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn