Zapiekane Tacos Z Awokado
Przepis pieczone Tacos z awokado może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 50 minut. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten przepis służy 16. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól czosnkową, mielony kminek, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Panko Zapiekane Tacos Z Awokado, Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), oraz Tacos Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Spryskaj naczynie do pieczenia 9x13 cali sprayem do gotowania.
W misce wymieszać mąkę, chili w proszku, paprykę, kminek, cebulę w proszku, sól czosnkową i pieprz cayenne.
Ubij mleko, jajka i czosnek razem w osobnej misce, aż będzie gładki.
Każdy plasterek awokado zanurzyć w mieszaninie mąki. Dip plaster awokado do mieszaniny jaj, pozwalając nadmiar jaj kapać z powrotem do miski jaj, a następnie dip plaster z powrotem do mieszaniny mąki. Powtórz z pozostałymi plastrami awokado.
Ułóż powlekane plastry awokado w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Spryskaj wierzchołki plastrów więcej sprayu do gotowania.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż powłoka rumiana, o 20 protokół. Sprawdzić doneness po 15 minut; obracać patelnię raz podczas pieczenia, jeśli plastry są brązowieje nierównomiernie.
Ułóż tortille kukurydziane na bezpiecznym w kuchence mikrofalowej naczyniu z kawałkiem papieru pergaminowego między każdą tortillą.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej, aż będzie gorąca i giętka, około 1 minuty.
Podgrzaną tortillę wyłożyć na powierzchnię roboczą, na wierzch wyłożyć posiekaną kapustę.
Na kapustę ułożyć plasterek awokado; top taco z połówkami pomidorków cherry i rozdrobnionym serem Cheddar. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Aby uzyskać dodatkowy smak, top każde taco z odrobiną sosu taco i kwaśnej śmietany.