Zapiekane przegrzebki z sałatką rolniczą
Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz przegrzebki morskie, bazylia, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sałatką rolniczą, Sałatka Rolnicza, oraz Farmers Market Salad dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pomidor, bazylia, 1/4 łyżeczki soli koszernej i 1/8 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu; wrzucić delikatnie.
Podgrzej dużą żeliwną lub ciężką patelnię na dużym ogniu.
Dodaj olej do patelni, wirując, aby płaszcz. Pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi; posypać 1/2 łyżeczki soli koszernej i 1/8 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 2 protokół lub aż rumiane. Włącz przegrzebki; gotować 2 minuty lub do momentu zakończenia.
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kukurydzę na patelni; smażyć 2 minuty lub aż lekko rumiane.
Dodać do mieszanki pomidorowej; wrzucić delikatnie.
Podawać sałatkę z przegrzebkami.