Zapiekane przegrzebki z sałatką rolniczą

Zapiekane przegrzebki z sałatką rolniczą
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 119 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Jeśli 1,88 zł za porcję spadnie Twój budżet, zapiekane przegrzebki z sałatką z rynku rolniczego mogą być znakomitym bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz przegrzebki morskie, pomidory, ziarna kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sałatką rolniczą, Sałatka Rolnicza, oraz Farmers Market Salad dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pomidor, bazylia, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu; wrzucić delikatnie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
SólSól
2
Podgrzej dużą żeliwną lub inną ciężką patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj olej do patelni, wirując, aby płaszcz. Pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi; posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 2 protokół lub aż rumiane. Włącz przegrzebki; gotować 2 minuty lub do momentu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj kukurydzę na patelni; smażyć 2 minuty lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać do mieszanki pomidorowej; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
9
Podawać sałatkę z przegrzebkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest La Crema Russian River Chardonnay. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn