Zapiekane przegrzebki z cukinią
Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Jeśli 1,13 zł za porcję spada w budżecie, pieczone przegrzebki z cukinią może być wielki bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać curry, ząbek czosnku, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z cukinią i marchewką, Zapiekane przegrzebki sezamowe i stek Teriyaki z sałatką z kapusty pieczonej, oraz Zapiekane Przegrzebki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń twarde mięśnie z boku każdego przegrzebka, jeśli to konieczne. Pat przegrzebki suche i posypać curry i sól i pieprz do smaku.
Rozgrzać 1/2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, a następnie sear przegrzebki w 2 partiach, dodając kolejny 1/2 łyżka oleju, jeśli to konieczne, aż złoty, 1 do 2 minut z każdej strony.
Przełożyć przegrzebki na talerz.
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do patelni, a następnie gotować imbir i czosnek na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać cukinię i sól i pieprz do smaku, a następnie gotować, mieszając często, aż chrupiące-miękkie, 4 do 5 protokół.
Powrót przegrzebki na patelni z wszelkich soków zgromadzonych na talerzu i wrzucić z cukinią tylko do ogrzania przez, o 1 minutę.