Zapiekane Gnocchi ze szpinakiem i ricottą

Zapiekane Gnocchi ze szpinakiem i ricottą
Przepis zapiekany Gnocchi ze szpinakiem i ricottą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Na 2,68 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 445 kalorii, 16G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczoną ricottę, pieprz, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szpinak i Ricotta Gnocchi, Szpinak & ricotta gnocchi, oraz Szpinak Ricotta Gnocchi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Gotować gnocchi w garnku 5-litrowym z wrzącą osoloną wodą zgodnie z instrukcją na opakowaniu (gnocchi wypłynie na powierzchnię po zakończeniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Odcedzić w durszlaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
4
Ubij razem śmietanę, mąka, sól, pieprz, i gałka muszkatołowa w 12-calowej patelni żaroodpornej, a następnie doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu, ubijając. Nadal gotować, ubijając często, aż zmniejszy się o połowę, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
5
Dodać szpinak w garści, podrzucając szczypcami, i gotować, aż zwiędną, 2 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
6
Wyjąć z ognia, a następnie wymieszać gnocchi. Łyżka ricotta na gnocchi w 5 dużych dollops i posypać mozzarellą. Broil 4 do 6 cali od ciepła, aż ser jest rumiane i bulgotanie w miejscach, o 2 protokół. Doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
GnocchiGnocchi
Ser RicottaSer Ricotta
SerSer
PieprzPieprz
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn