Zapiekane Ciasto Cytrynowe Bezowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj zapiekanego cytrynowego ciasta Bezowego. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 581 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, kandyzowaną skórkę cytrynową, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Beza Cytrynowa Pieczona Alaska, Beza Cytrynowa Pieczona Alaska, oraz Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średnim rondlu wymieszać mieszankę budyniową z cukrem. Powoli ubij mleko i sok z cytryny, aż będzie gładka. Ubić żółtka w małej misce i dodać je do patelni.
Trzepaczka do momentu włączenia. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając gumową szpatułką, aż zgęstnieje. Pozostawić do ostygnięcia w łaźni lodowej.
Wlać nadzienie do skorupy ciasta i przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 1 godzinę.
Pokroić w kliny i podawać z bitą śmietaną cytrynową.;
W schłodzonej misce dodaj śmietanę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i cukier puder. Używając ręcznego miksera, ubijaj, aż utworzą się miękkie szczyty.
Przełożyć do miski i udekorować kandyzowaną skórką cytrynową. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.