Zaklinacz: Przyjemnie Prosta Zupa Z Pora Ziemniaczanego

Zaklinacz: Przyjemnie Prosta Zupa Z Pora Ziemniaczanego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj Chrupszy Zaklinacz: przyjemnie prosta zupa z Pora ziemniaczanego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 381 kalorii, 17g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 101 fanów. Mieszanka ziemniaków Yukon gold, masło, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zaklinacz: zupa Stracciatella ze szpinakiem, Rześki Zaklinacz: Co To jest Cucuzza, oraz Zaklinacz: Słoik Cezara.

Instrukcje

1
Pory pokroić na pół wzdłuż i dokładnie umyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
2
Pokrój poprzecznie na półksiężyce o grubości 1/4 cala.
3
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu w holenderskim piekarniku lub garnku o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
4
Dodać pory i czosnek i posypać 1/2 łyżeczki soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pory zmiękną, ale nie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Podczas gotowania porów napełnij dużą miskę do połowy zimną wodą. Obierz ziemniaki, umieszczając je w misce z wodą natychmiast po obraniu, aby zapobiec brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Każdy ziemniak pokroić na pół wzdłuż i pokroić na półksiężyce o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
7
Odcedzić plastry ziemniaków i dodać do garnka wraz z bulionem i kilka hojnych mielonych pieprzu. Podgrzać do wysokiej temperatury i doprowadzić zupę do wrzenia. Zmniejszyć do dusić, przykryć, i gotować, aż ziemniaki są bardzo miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8
Zupa Puree z blenderem zanurzeniowym lub partiami w blenderze stojącym. Doprawić do smaku solą i pieprzem, w razie potrzeby podawać ze śmietaną. Zupa dobrze się nagrzewa i będzie przechowywać w lodówce do jednego tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn