Zaklinacz: Przyjemnie Prosta Zupa Z Pora Ziemniaczanego

Zaklinacz: Przyjemnie Prosta Zupa Z Pora Ziemniaczanego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj Chrupszy Zaklinacz: przyjemnie prosta zupa z Pora ziemniaczanego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 381 kalorii, 17g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 101 fanów. Mieszanka ziemniaków Yukon gold, masło, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zaklinacz: zupa Stracciatella ze szpinakiem, Rześki Zaklinacz: Co To jest Cucuzza, oraz Zaklinacz: Słoik Cezara.

Instrukcje

1
Pory pokroić na pół wzdłuż i dokładnie umyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
2
Pokrój poprzecznie na półksiężyce o grubości 1/4 cala.
3
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu w holenderskim piekarniku lub garnku o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać pory i czosnek i posypać 1/2 łyżeczki soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pory zmiękną, ale nie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Podczas gotowania porów napełnij dużą miskę do połowy zimną wodą. Obierz ziemniaki, umieszczając je w misce z wodą natychmiast po obraniu, aby zapobiec brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Każdy ziemniak pokroić na pół wzdłuż i pokroić na półksiężyce o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
7
Odcedzić plastry ziemniaków i dodać do garnka wraz z bulionem i kilka hojnych mielonych pieprzu. Podgrzać do wysokiej temperatury i doprowadzić zupę do wrzenia. Zmniejszyć do dusić, przykryć, i gotować, aż ziemniaki są bardzo miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Zupa Puree z blenderem zanurzeniowym lub partiami w blenderze stojącym. Doprawić do smaku solą i pieprzem, w razie potrzeby podawać ze śmietaną. Zupa dobrze się nagrzewa i będzie przechowywać w lodówce do jednego tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn