Za ' atar-przyprawiony Dip buraczany z kozim serem i orzechami laskowymi

Za ' atar-przyprawiony Dip buraczany z kozim serem i orzechami laskowymi to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz grecki jogurt, ciepły chleb, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Marokańsko-przyprawione buraki wegetariańskie hamburgery z Herbed kozim serem, Za ' Atar i tartinki z kozim serem, oraz Makaron z burakami, serem pleśniowym i orzechami laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć buraki do małej patelni i dodać 1/4 szklanki wody. Przykryć folią i piec około 1 godziny, do miękkości.
Buraki obrać, pokroić w kliny i przenieść do robota kuchennego.
Dodaj czosnek, chile i jogurt i pulse aż do wymieszania.
Dodać oliwę z oliwek, syrop klonowy i za ' Atar i puree. Doprawić solą.
Zeskrobać do szerokiej, płytkiej miski. Na wierzchu rozsypać orzechy laskowe, kozi ser i szalotki i podawać z chlebem.