Złoty Biszkopt

Złoty Biszkopt
Złoty biszkopt wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten deser ma 313 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Złoty biszkopt z kremowym nadzieniem, Biszkopt, oraz Biszkopt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Dno garnka wyłożyć papierem do pieczenia. Wymieszaj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Po upieczeniu pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Podczas schładzania ciasta przygotuj nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
2
Aby nadzienie: w małym rondlu na średnim ogniu, połączyć mąkę i mleko. Gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i całkowicie ostudzić.
4
W małej misce ubić mieszankę mąki i mleka, aż będzie puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać cukier i sól i dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SólSól
6
Dodaj skracanie i dobrze bij.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
7
Dodać masło i dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
8
Dodać wanilię i dokładnie włączyć. Całkowity czas mieszania powinien wynosić od 8 do 10 minut, bardzo dobrze pokonując każdy dodatek. Tworzy to lekkie i puszyste wypełnienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
9
Wyjąć ciasto z patelni i podzielić wzdłuż.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Rozprowadź wypełnienie na warstwie i wymień górną warstwę. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
11
Niech ciasto stoi co najmniej jeden dzień, aby rozwinąć smak.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn