Złoty Biszkopt
Złoty biszkopt wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten deser ma 313 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Złoty biszkopt z kremowym nadzieniem, Biszkopt, oraz Biszkopt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Dno garnka wyłożyć papierem do pieczenia. Wymieszaj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Po upieczeniu pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Podczas schładzania ciasta przygotuj nadzienie.
Aby nadzienie: w małym rondlu na średnim ogniu, połączyć mąkę i mleko. Gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się.
Zdjąć z ognia i całkowicie ostudzić.
W małej misce ubić mieszankę mąki i mleka, aż będzie puszysta.
Dodać cukier i sól i dobrze ubić.
Dodaj skracanie i dobrze bij.
Dodać masło i dobrze ubić.
Dodać wanilię i dokładnie włączyć. Całkowity czas mieszania powinien wynosić od 8 do 10 minut, bardzo dobrze pokonując każdy dodatek. Tworzy to lekkie i puszyste wypełnienie.
Wyjąć ciasto z patelni i podzielić wzdłuż.
Rozprowadź wypełnienie na warstwie i wymień górną warstwę. Przykryć folią i przechowywać w lodówce na noc.
Niech ciasto stoi co najmniej jeden dzień, aby rozwinąć smak.