Yukon Portobellos Nadziewane Złotem
Yukon Gold-faszerowany Portobellos jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką pieprz, mleko, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Yukon via Vermont: Yukon Złote placki ziemniaczane i masywny mus jabłkowy, Sezonowane Kliny Yukon Gold, oraz Yukon Gold Scallion Smashers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia: przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości.
W razie potrzeby usuń brązowe skrzela z spodów grzybów ostrym nożem.
Na patelni z galaretką ułożyć czapeczki grzybowe, trzon od strony dołu. Zalać sprayem do gotowania; posypać 1/8 łyżeczki soli i pieprzu.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut, obracając raz.
Rondel rozgrzać na średnim ogniu, aż będzie gorący.
Dodaj masło i czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać mleko, 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; dobrze wymieszać. Powrót ziemniaków do rondla; mash z masher ziemniaków. Łyżka 1 szklanka puree ziemniaczanego na każdej czapce grzybowej. Top każdy z
1 plasterek sera; posypać cebulą.
Piec w temperaturze 450 przez 8 do 10 minut lub do rozpuszczenia sera.