Yong Tow Foo / yong Tau Fu (nadziewane tofu, Chili, Okra z rybą P
Przepis Yong Tow Foo / yong Tau Fu (nadziewane tofu, Chili, Okra z rybą P jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje $3.45 za porcję. Mieszanka taucheo, czosnek, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Super Bowl. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Egg Foo Yong, Pieczone Jajko Foo Yong, oraz Judy ' s Egg Foo Yong.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut ma lekko dymiące aromaty otwierające z akcentami ciastek i nutami miodu i płatków kwiatów. Podniebienie jest doskonałe, owocowe i pełne smaku, dostarczając zachwycającego poczucia obfitości. Mieszanka: 67% Macabeo, 33% Parellada