Yellowtail Crudo Z Kumkwatem I Jalapeño

Yellowtail Crudo Z Kumkwatem I Jalapeño
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Yellowtail Crudo z Kumquats & Jalapeño może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od SippitySup ma 2 fanów. Mieszanka fleur de sel, liście mięty, Yellowtail klasy sushi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Scallop Crudo, Scallop Crudo, oraz Yellowtail Roll dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić jalapeno i umieścić w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać czerwoną cebulę, posypać solą koszerną i wymieszać, a następnie ustawić aside.In mały garnek do sosu, połączyć ocet i wodę i doprowadzić do wrzenia. Po zagotowaniu zalej miskę chilis i cebulą płynem marynującym. Odstawić do ostygnięcia na 30 minut.W międzyczasie pokroić rybę w plastry ¼ cala i ułożyć na talerzu. Doprawić każdy kawałek ryby kilkoma ziarnami fleur de sel, do smaku. Pokrój cienko kumkwaty, wybierając i odrzucając wszelkie nasiona, i umieść po kilka na każdym kawałku ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
KumkwatKumkwat
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj 1 lub 2 marynowane chilis do każdego kawałka ryby, wraz z odrobiną marynowanej mielonej cebuli.Cienko pokroić lub szyfonadę, miętę układając liście razem, a następnie walcując i krojąc w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4
Posypać miętą całą potrawę. Wycisnąć klin cytryny na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Skropić drobnym strumieniem dobrej oliwy z oliwek i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn