Yellowtail Crudo Z Kumkwatem I Jalapeño
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Yellowtail Crudo z Kumquats & Jalapeño może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od SippitySup ma 2 fanów. Mieszanka fleur de sel, liście mięty, Yellowtail klasy sushi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Scallop Crudo, Scallop Crudo, oraz Yellowtail Roll dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić jalapeno i umieścić w misce.
Dodać czerwoną cebulę, posypać solą koszerną i wymieszać, a następnie ustawić aside.In mały garnek do sosu, połączyć ocet i wodę i doprowadzić do wrzenia. Po zagotowaniu zalej miskę chilis i cebulą płynem marynującym. Odstawić do ostygnięcia na 30 minut.W międzyczasie pokroić rybę w plastry ¼ cala i ułożyć na talerzu. Doprawić każdy kawałek ryby kilkoma ziarnami fleur de sel, do smaku. Pokrój cienko kumkwaty, wybierając i odrzucając wszelkie nasiona, i umieść po kilka na każdym kawałku ryby.
Dodaj 1 lub 2 marynowane chilis do każdego kawałka ryby, wraz z odrobiną marynowanej mielonej cebuli.Cienko pokroić lub szyfonadę, miętę układając liście razem, a następnie walcując i krojąc w poprzek.
Posypać miętą całą potrawę. Wycisnąć klin cytryny na rybę.
Skropić drobnym strumieniem dobrej oliwy z oliwek i podawać natychmiast.