Yankee Pot Roast
Yankee Pot Roast to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mniej sodu bulion wołowy, olej canolan, musztarda Dijon pełnoziarniste, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Yankee Pot Roast-zrób idealną pieczeń z naszym, jest to łatwe do zrobienia, Pieczeń garnkowa Yankee-est, oraz Yankee Pot Roast dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj wołowinę do patelni, brązowienie ze wszystkich stron (około 8 minut).
Zdjąć z patelni. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 5 minut lub aż zacznie brązowieć. Wymieszać w bulionie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Zmniejszyć ogień; dodać musztardę i kolejne 5 składników (przez liście laurowe). Powrót pieczeń na patelnię; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Przykryć i piec w 300 przez 1 1/2 godziny. Wymieszać z rutabaga, pasternak, i marchew.
Piec, pod przykryciem, 1 godzina. Wymieszać ziemniaki; przykryć i piec 30 minut lub aż pieczeń i warzywa są bardzo miękkie. Odrzuć liście laurowe.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.